Mid Term Conference

Eind vorig jaar startte het project Train4smartservices, een opleidingsprogramma voor mensen die vanuit een bestaande baan in een andere sector of vanuit een situatie zonder baan, een carrière in de IT wilden opbouwen. Daarmee zouden we het tekort aan IT-ers aanpakken en tegelijk een nieuw perspectef bieden aan deelnemers.

De vakantie zit erop, net zoals de eerste twee fases van het Train4smartservices programma. De trainees hebben de IT-wereld op een hoog tempo leren kennen en deden heel wat ervaring op in het werkveld. Nu zijn ze klaar voor het volgende hoofdstuk: de specialisatie.

Op 16 september starten ze vol enthousiasme aan de derde fase van het traject waarbij ze zich verdiepen in software development en data science. Maar, in een leertraject moet er tijdig terug- en vooruit geblikt worden zodat we leren uit onze ervaringen en nog scherper voor de dag komen in de toekomst.

Daarom nodigen we onze partners, trainees en de bedrijven uit op 3 oktober 2019 op de Train4smartservices Mid Term Conference. We geven op Corda Campus een update over het programma met enkele facts en figures, luisteren naar bedrijven en trainees, maar we willen vooral jouw mening horen over de toekomst. We gaan graag met je in dialoog aan vier ronde tafels over topics die ons inzichten geven over de opleiding, de noden in de arbeidsmarkt, de trainees en de verwachtingen van bedrijven.

We heten je graag welkom om 9.00 uur op de Corda Campus te Hasselt. Maar schrijf je eerst hier in!