Hogeschool PXL

Hogeschool PXL voor iedereen die bij wil dragen aan de digitale transformatie van onze samenleving.

Hogeschool PXL is gevestigd in Belgisch Limburg. Binnen 7 departementen en 2 schools of arts organiseert ze 22 basisopleidingen (19 bachelors en 3 masters) en 24 afstudeerrichtingen. Met vele postgraduaten, bachelor-na-bacheloropleidingen, na- en bijscholingen, congressen en seminaries is Hogeschool PXL toonaangevend in levenslang leren. Voor de realisatie van haar ambities op regionaal, nationaal en internationaal vlak kan de hogeschool rekenen op een uitgebreid sociaal en digitaal netwerk.

De ambitie van Hogeschool PXL is om via flexibele leerwegen optimale ontwikkelingskansen te geven aan iedereen die een bijdrage wil leveren aan de digitale transformatie van onze samenleving. 

Samen met onze partners van Train4SmartServices bieden we een vernieuwend antwoord op de grote vraag naar IT-professionals. We zijn ervan overtuigd dat dit grensoverschrijdend programma een unieke kans is om in co-creatie met bedrijven, kennisinstellingen en organisaties kennis en vaardigheden van de verschillende actoren samen te brengen en op deze manier de volledige regio te versterken en te verrijken.

Lees meer op www.pxl.be