Brightlands Smart Services Campus

Een Campus voor talentontwikkeling in IT en smart services.

Brightlands Smart Services Campus is - zoals de naam al aangeeft - een smart services campus waar briljante onderzoekers, wetenschappers, docenten, studenten en ondernemers samenwerken op het gebied van smart services. Bedrijven, wetenschappers en studenten vergroten hun impact door samen te werken in projecten. Door middel van co-creatie en deze open innovatieve projecten wordt er ingezet op het transformeren van data naar nieuwe diensten. De campus biedt hoogwaardige programma’s voor zowel bedrijven als voor onderwijsdoeleinden, R&D-oplossingen en business development-services.

Talentontwikkeling

De campus maakt zich sterk voor talentontwikkeling op het gebied van IT en smart services. De campus combineert een wetenschappelijk en zakelijk ecosystem dat innovatie en expertise integreert. Het maakt de campus tot een unieke plek waar innovatieve startups, kennisinstituten, onderzoekers, studenten en visionaire investeerders elkaar ontmoeten en samenwerken aan de services van morgen zoals blockchain.

De campus is hoofdpartner in het project Train4smartservices omdat het project een significante bijdrage levert aan talentontwikkeling op het gebied van smart services en IT in de regio. 

Lees meer over Brightlands Smart Services Campus.