Artesis Plantijn (AP) Hogeschool Antwerpen

Voor studenten en gemotiveerde mensen die hun potentieel ten volle willen ontplooien.

De Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, zo heet de fusiehogeschool die de krachten in het Antwerps officieel hoger onderwijs bundelt.

'AP', is een hogeschool met zo'n 12.000 studenten, 19 graduaatsopleidingen, 24 professionele bachelor- en 8 artistieke opleidingen, verdeeld over 4 departementen en 2 Schools of Arts (de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten en het Koninklijk Conservatorium Antwerpen).

De opleiding Toegepaste Informatica neemt deel aan het train4smartservices project omdat we als opleiding sterk geloven in de rol die we kunnen spelen bij het invullen van de grote vraag naar IT-profielen. Niet enkel via de klassieke bachelor-opleiding en de graduaatsopleiding maar ook via omschakelingstrajecten voor gemotiveerde mensen met werkervaring.

Er is niet enkel nood aan IT-profielen in de grote steden maar ook in de grensregio Antwerpen-Brabant-Limburg zien we de vraag stijgen. Om in te spelen op de vraag van onze partners, de bedrijven, zetten we dus ook in op een sterk werktraject waarbij de trainees de kans krijgen om kwalitatief onderwijs te combineren met werkervaring.

Lees meer op www.ap.be