Kick-off Train4smartservices

Vliegende start voor Train4smartservices!

De kick-off van Train4smartservices was een groot succes. De dag begon met de opening door gedeputeerde Hans Theunissen gevolgd door een keynote over data science en interactieve sessies tussen de betrokken bedrijven, trainees en kennisinstellingen.

Het publiek bestond uit een enthousiast gezelschap van studenten,  werknemers en werkzoekenden die meer uit hun passie voor IT willen maken. Bezoekers konden kennismaken met bedrijven en kennisinstellingen die participeren in dit unieke traineeship.

Daarnaast werd een inkijk gegeven in het blended learning programma van Train4smartservices. Hierbij krijgen trainees gevarieerd onderwijs: van klassikale bijeenkomsten bij de betrokken kennisinstellingen in Vlaanderen en Nederland tot een online leeromgeving. De campussen in Hasselt en Heerlen vormen de basis voor netwerkbijeenkomsten en werksessies. 

Met veel enthousiasme schreven de eerste trainees zich in. Het selectieproces gaat van start voor de eerste groep van 35 trainees die op 5 november beginnen met hun traineeship.