Instappen als bedrijf

Haal meer uit je stageplek!

In het traineeship worden mensen (om)geschoold naar een baan in het IT werkveld.

Om snelheid te maken en competenties aan te laten sluiten bij de vraag in de markt, is een uniek werk-leer traject ontwikkeld. Vijf top kennisinstellingen en 2 campussen ontwikkelden het leeraanbod. Maar wat is theorie zonder praktijkervaring? En hoe ontwikkel je soft skills die nodig zijn?

Daar heb je een werkomgeving voor nodig. Met bedrijven die investeren in je begeleiding en ontwikkeling. En geloven in professionals die bewust kiezen voor (om)scholing naar een job in het IT werkveld.

Zo'n 43 bedrijven stapten in. Om een stageplek te bieden waarin de trainees kennis in praktijk konden brengen. En begeleid werden on-the-job. Een unieke kans voor de trainee. Maar ook voor het bedrijf. Een werkplek geeft je de kans om kennis te maken met potentiƫle nieuwe werknemers. In de vorm van een intensieve stage leer je elkaar goed kennen. En is er meer kans op een goede match.

En met succes. Want 42 trainees bleken een match. En kregen een vliegende start in het IT werkveld. Sommige werkgevers namen wel 3 trainees aan! In onze volgende nieuwsbrief lees je hierover meer.

Chapeau voor deze bedrijven en een oprecht dankjewel voor hun vertrouwen, inzet en bijdrage!